چهارشنبه ۱۹ مرداد ۰۱ | ۰۹:۴۱ ۱,۰۶۱ بازديد
وظایف برنامه نویس پایتون
وظایف هر برنامه نویس برای مثال برنامه نویسی پایتون با توجه به سطح دانش و مهارت او و زمینه کاری فرد مشخص میشود اما اگر بهصورت کلی به این موضوع نگاه کنیم میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:
مطلب مرتبط: برنامه نویس پایتون چه مهارت هایی دارد؟
- کد نویسی در قالب کدهای مرتب، تمیز، کارآمد که قابلیت استفاده مجدد داشته باشند.
- بررسی نحوه عملکرد سیستم موجود و ارتقای آن
- آزمایش و رفع اشکال برنامه
- توسعه مؤلفههای بکاند برنامه و بررسی نحوه ارتباط آنها

- طراحی واسط کاربری برنامه
- همکاری با سایر اعضای تیم
- ارتباط با کارفرما برای دریافت نیازمندیهای او و ارائه محصول
مهمترین ملاک برای ورود به بازار کار مهارت و تسلط فرد بر زبان و کاربرد پایتون است. به دلیل سادگی و استفاده گسترده از این زبان انتظار میرود که بازار کار آن در سالهای آینده نیز رو به بهبود برود.
شما می توانید برای مشاهده 10 نرم افزار پایتون که مهم و مشهور هستند کلیک نمایید.
منبع: مجله ایران استخدام
کاربرد پایتون چیست و کجا استفاده میشود؟
پایتون یک زبان عمومی (General Purpose) است و محدود به یک حوزه خاص نمیشود. این یعنی میتوانید با یک تیر چند نشان زده و در بخشهای مختلف تکنولوژی فعالیت کنید. یک برنامه نویس پایتون اگر حرفهای باشد، در هر حوزه ای حرف برای گفتن خواهد داشت. بعضی از زبانهای برنامه نویسی مخصوص به یک حوزه خاص هستند یا اگر به بخشهای دیگر ورود کنند قدرت زیادی ندارند، اما پایتون اینگونه نیست. کافی است آن را یاد بگیرید و تبدیل به یک متخصص پایتون شوید تا ببینید در دنیای برنامه نویسی واقعا چه قدرتی به شما میدهد.
برنامه نویسی هوش مصنوعی با پایتون
مهمترین دلیلی که باعث شد پایتون به بخشهای مختلف IT وارد شود، کتابخانهها بودند. این کتابخانهها هستند که پایتون را توسعه پذیر میکنند. همینطور باعث راحتتر شدن کار برنامه نویسان میشوند. البته بعضی از این کتابخانهها هنوز جای رشد و پیشرفت دارند و در پروژههای بزرگ قابل استفاده نیستند.
ساخت اپلیکیشن موبایل با پایتون
یکی دیگر از قابلیتهای جذاب پایتون، چسبندگی این زبان است. منظور از چسبندگی یا Glue Language این است که پایتون میتواند به خوبی با کدهای سایر زبانها ادغام شود یا اصطلاحا به آنها بچسبد. به کمک این تکنیک میتوانید یک قطعه کد به زبان C یا هر زبان دیگری را به راحتی به پروژه خود اضافه کنید. در ادامه کاربرد پایتون را که 9 بخش اصلی تقسیم میشوند، به صورت دقیق مورد بررسی قرار خواهیم داد.
معرفی زبان برنامه نویسی پایتون